November 23, 2008

pelamin dan kawen..

dah lame tak update..bz...sbb tolong mak pasang pelamin kat umah owang kawen ..
huhuhuhuhu..penat tak ingat....huhuhuhu...rupanya kawen tak lah senang yang disangkakan..hahaha....kene planning itu planning ini....cam2 r rupenya...bukan boley belasah jek nk kawen..aissssssh...semalam adew 2 buah umah owang kawen...so kene pasang dua2..satu tema warna kuning..satu warna ungu...satu rumah tu mak aku pasang ari kames malam..satu ag umah pasang ari jumaat malam..lebih kurang kul 3 pagi baru siap memasang pelamin..huhuh..penat cam nk mati...act mak aku menerima sebarang tempahan pelamin,decoration bilik tido,decoration meja pengantin dan juga solekan..so sape nk kawen boleylah contact aku ya...hahahha sempat lah aku nk promote kat sini..mak aku bese lah bekerja ngan mak cik ak aku,abah aku ngan adik beradik yg laen dan kak ida angah(gf abang aku...aku kene panggil kak ida angah sbb kakak ipar aku yang satu ag pun kak ida jugak...kak ida along..conpious betul la)..kat sini aku attach kan beberapa gambar untuk tatapan kawan2...

ni gambar gelas..aku amek kat meja pengantin...gambar yang aku paling suke waktu wedding syafiq n mimi .. =p

ni gambar pelamin mak aku buat kat umah mimi n syafiq


ni pelamin mak aku buat kat umah ira dan zack


ni gambar syafiq ngan kak mimi waktu outdoor shoot..
tima kasih abang fendi y2k..bagi peluang join sekali..


7 comments:

suraya said...

eh effa...ko still dok kuantan kan??
tunjukla lg gamba2 pelamin yg mak ko wat...hehehe

tanpanama said...

salam,

sebenarnya kawen tu tak susah, orang kita yang menyusahkan.

sila baca artikel mufti perlis terbaru, apabila zina lebih mudah daripada kawen

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=1123&pub=Utusan_Malaysia&sec=Bicara_Agama&pg=ba_01.htm

amriup said...

lawa la mak kamu buat pelamin.. makin hebat.. kamu pulak ble nak naik pelaminnyer? hehehe..

~Eff@ F@zier@H~ said...

suraya: aku tinggal kuantan ag..act itu jek pic yg aku adew..kene tanya mak aku yg len...nnt aku balikk aku tanya dia pasal pelamin yg len...

tanpanama:dari sudut tuh memang lah..tapi need very detail planning kot

amriup:aa..bese r tgok r mak sape?hhahhaa...mak versatile gitew..em..naek pelamin?dah naek kot...dah naek banyak kali dah...kamu tak pernah naek ek??? cian kamu...x pernah naek pelamin..cepat2 naek pelamin sebelum terlambat

wannur said...

suraya tu tnye tu...misti ade pe2 ni x lama lg..hahahahah

btw effa...tunjukk gmbr bnyk sket next time...hihihi..nk tgk lg...hahahah..gatei jgk...

p/s: lagu ni best!!!!

suraya said...

hoho wannur
kamu pon ape kurangnye...keh3 ;p

~Eff@ F@zier@H~ said...

hahhaha..x kisah la..aku paham...nnt sampai seru nk kawen tuh..carik lah aku..hahah...

nnt aku usahakan dapatkan pic dari mak aku ya..
hahhahaha

 
;